Wel of geen donor worden? In de gemeente Staphorst ontvangen alle inwoners (18 jaar en ouder) die deze keuze nog niet kenbaar hebben gemaakt via donorregister.nl in de tweede helft van februari 2021 een brief met de oproep dit alsnog te doen. Voor wie het lastig vindt deze keuze kenbaar te maken, biedt de Bibliotheek Staphorst hulp met onder andere een online lezing van Anke Prinsen, vrijwilliger van de Nederlandse Transplantatie Stichting.

Deze online lezing over donorregistratie vindt plaats op dinsdag 2 maart 2021 om 20.00 uur. Wie zich vooraf via de Agenda op www.bibliotheekstaphorst.nl aanmeldt, ontvangt een link om deel te kunnen nemen. Op deze website staat ook onder Nieuws meer informatie over donorregistratie. Met vragen over donorregistratie kan op werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur contact opgenomen worden via telefoon: 0522 – 462044.