Een sportief gezinsuitje in de voorjaarsvakantie!

Deze voorjaarsvakantie organiseert Sport Allee een kleine-helden-speurtocht! Een speurtocht vol actie, sporten en bewegen bij de bosvijver in Staphorst. 
Aan de hand van een schatkaart mogen jullie proberen alle tekens in het bos proberen te vinden. Deze tekens moet je invullen op jullie eigen stempelkaart. De opdracht is om deze stempelkaart helemaal vol te krijgen! Ook staat er bij elk teken een opdracht voor jullie klaar die je samen met je gezin mag gaan uitvoeren. Zo ben je lekker samen in beweging en maken jullie veel plezier! 

Omdat we ons moeten houden aan de coronamaatregelen zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wil je samen met je kind(eren) mee doen? Meld je dan snel aan via info@sportallee.com. Geef hierbij op met hoeveel kinderen je komt en op welke dag je graag mee wilt doen. 
Bij de bevestiging krijg je jullie starttijd door. Kom minimaal 5 min. van te voren en hou met de andere gezinnen minimaal 1,5m afstand. Ook mogen de gezinnen onderling niet mengen. 
De kleine-helden-speurtocht is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Zij mogen alleen onder begeleiding van een volwassene aan deze speurtocht deelnemen. 

Starttijden:
Woensdag 24 februari à 10.00u – 11.00u 
Donderdag 25 februari à 12.30 – 13.30u

Locatie:
Zwarte Dennen Staphorst (bosvijver) 
Inschrijftafel bij het voetbalveldje. 

Kosten: 
€3,00 per kind 

Aanmelden:
info@sportallee.com

Hopelijk zien we jullie dan?! 

Sport Allee