Kleurwedstrijd voor volwassenen
Striptekenaar Ed Perdok heeft speciaal voor SWS tekeningen gemaakt

Stichting Welzijn Staphorst (SWS) houdt een kleurwedstrijd voor volwassenen (24+). Striptekenaar Ed Perdok heeft voor SWS 2 mooie tekeningen gemaakt, welke door inwoners van de gemeente Staphorst ingekleurd kunnen worden. Deze kleurplaten liggen klaar bij The Readshop, Ubak Rouveen en Kroko Multipunt IJhorst en zijn ook hier te downloaden:
Kleurplaat 1 of Kleurplaat 2.

Tot 25 mei hebben inwoners de tijd om deze kleurplaten zo mooi mogelijk in te kleuren. Inleveren kan in de brievenbus van het Dienstencentrum, Berkenlaan 1, in Staphorst of bij Kroko Multipunt in IJhorst.

Ed Perdok zal SWS ondersteunen bij het jureren, want bij een wedstrijd hoort natuurlijk een mooie prijs! Deze prijzen worden mogelijk gemaakt door een aantal ondernemers.

Kleuren is een ontspannen bezigheid, zeker ook voor volwassenen. Dat is een van de redenen waarom Stichting Welzijn Staphorst deze kleurwedstrijd organiseert.

SWS denkt in deze bijzondere situatie rondom het coronavirus na over mogelijkheden om toch in contact te blijven met de inwoners van de gemeente Staphorst, dat doen ze op allerlei manieren.
Voor praktische hulp en een praatje kunnen inwoners ook contact opnemen met SWS: 0522-465143.

Kleurwedstrijd voor volwassenen 24+