Tsja, het zat deze 2 heren niet mee op vrijdagavond. Wordt het iets later dan de planning was en word je op de Muldersweg nabij De Haan boeken door de dienstdoende BOA’s staande gehouden.

Geen geldige reden om na 21 uur buiten te zijn? Klats, boete!

Als je van Zuid naar Noord moet heb je niet zo heel veel opties om er sneaky tussen uit te smeren. Muldersweg, Rijksweg, Bergerslag, Industrieweg en Westerparallelweg daar moet je het mee doen. Door de bebouwing en dan via de schelpenpaadjes naar de Industrieweg misschien en dan de Diek over en tegenover Meester Tweewielers de steeg naar de Lindenlaan nemen. Er zijn vast nog 20 andere betere opties….Maar dat hoeft natuurlijk niet iedereen te weten.

Nog beter is gewoon om 21 uur binnen te zijn en daar te blijven, maar ja maar ja maar ja…

Of er nog meer boetes uitgedeeld zijn is bij de redactie niet bekend!