Als jij € 500,00 mocht weggeven aan een stichting, vereniging of organisatie? Welke zou dat dan zijn?

De SWS Vrijwilligerscentrale doet een oproep aan de inwoners van de gemeente Staphorst om als persoon een bepaalde stichting, vereniging of organisatie uit eigen gemeente aan te dragen, te nomineren voor de Vrijwilligerspluim 2020.

SWS reikt eretitel en geldbedrag uit aan vrijwilligersorganisatie!
Zoals elk jaar zal de SWS Vrijwilligerscentrale ook in 2020 de Vrijwilligerspluim uitreiken aan een vrijwilligersorganisatie uit de gemeente Staphorst.

Geldbedrag als waardering

Stichting Welzijn Staphorst reikt jaarlijks een cheque ter waarde van € 500,00 uit aan de winnende organisatie. Op die manier wordt de waardering voor het vrijwilligerswerk nóg meer benadrukt.

Nomineren

Alle inwoners en organisaties van de gemeente Staphorst krijgen tot 22 november 2020 de kans een organisatie te nomineren voor de Vrijwilligerspluim 2020. Dit kan door middel van het nominatieformulier op de website van SWS. Hierbij is het belangrijk om een goede motivatie te geven waarom deze organisatie de pluim verdient!

Na 22 november wordt de top 3 van de meest genomineerde organisaties voorgelegd aan een onafhankelijke jury, bestaande uit wethouder Alwin Mussche, Rick Bijker van de Jongerenraad en Henk Korterink van het Diaconaal Platform. Voor de jury moet duidelijk zijn waarom de organisatie zoveel betekent heeft voor inwoners van gemeente Staphorst en wat deze organisatie gedaan heeft om beschikbaar te blijven tijdens Coronatijd.

Op 7 december 2020, de Nationale Dag van de Vrijwilliger, zal wethouder Mussche de Vrijwilligerspluim 2020 met bijbehorende cheque uitreiken aan de winnende organisatie.