Om het gemis aan een sfeervol kerstconcert op te vullen heeft mannenkoor Stereo uit Genemuiden een video gemaakt met hoogtepunten van de jaarlijkse kerstconcerten uit de historische Bovenkerk te Kampen.

Zaterdag 19 december om 20:00 uur wordt via het YouTubeKanaal van het koor een gevarieerd programma uitgezonden met bekende liederen als Stille Nacht, Komt allen tesamen, maar ook bijvoorbeeld Händels For unto us is born a child.

Door de samenwerking van de 140 zingende mannen met een prachtig orkest ontstaat er een heel afwisselend geheel. Het geheel staat onder leiding van dirigent Harm Hoeve. De uitzending heeft zelfs een internationale tint door de medewerking van de bekende Viktor Klimenko en het ensemble Orpheus uit Oekraïne. Viktor Klimenko heeft in zijn jonge jaren meegedaan aan het Eurovisie Songfestival. Hij is tot geloof gekomen en zingt nu geestelijke liederen en verkondigt als evangelist de blijde boodschap. De video is ook op een later moment te bekijken.

De link is: https://youtu.be/RqQOABP1Z-w

Foto Freddy Schinkel, IJsselmuiden © 151218