STAPHORST – Het reformatorisch gemengd koor Cantilena heeft sinds maandag 7 november een nieuwe dirigent. Harm Hoeve nam het stokje over van Evert van de Veen, die onlangs afscheid nam van het koor.

Hoeve is voortvarend gestart met het instuderen van kerstrepertoire voor het kerstconcert D.V. 16 vrijdag december a.s. Wie graag eens wil meezingen in een koor, kan op dit moment gemakkelijk aanhaken. Het bestuur van Cantilena biedt de mogelijkheid om als gastlid deel te nemen aan de repetities en aan het kerstconcert in de Levensbron in Rouveen. Harm heeft alle partijen afzonderlijk ingezongen. Met de geluidsbestanden kan thuis gemakkelijk geoefend worden.

Het gastlidmaatschap is tot het einde van dit kalenderjaar gratis en geheel vrijblijvend.  Met ingang van het nieuwe kalenderjaar kan dan een definitieve keuze gemaakt worden.Het gemengd koor Cantilena repeteert op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur aan Oude Rijksweg 129 te Staphorst.

Voor meer info: info@cantilenastaphorst.nl.