Het prachtige najaarsweer op deze zaterdagmiddag trok veel mensen weer naar buiten om te genieten van het frisse zonnige weer.

Aangezien teamsport momenteel vanwege de coronamaatregelen niet is toegestaan, waren er veel individuele sporters die hun conditie op peil hielden in de prachtige omgeving van Rouveen.  Met op de achtergrond de kaasspecialiteitenfabriek van de CZ Rouveen genoot ook deze schaapskudde van deze omstandigheden.

Ook de schapen voldeden redelijk aan de “1,5 meter”-voorschrift. Het zou best eens kunnen zijn dat deze kudde hier gestationeerd is door de CZ Rouveen, aangezien op deze locatie ook schapenmelk tot schapenkaas wordt verwerkt.  Dichterbij dan hier zijn deze vele vierhoevige-melkproducenten niet te vinden en scheelt dat de CZ weer in de logistieke aanvoerkosten.

Foto van de dag door © Harm Hoeve

Klik voor groot