Vandaag is het ACTIEDAG voor de boeren. De boeren zijn het helemaal zat.

Op de website van Farmers DefenceForce lezen we: “Boerenfamilies worden onteigend en verdreven van hun land – voor een probleem dat niet door ons wordt veroorzaakt!  Over ons lijk!! Voor GEEN van de plannen is in de landbouwsector sprake van enige steun! 

Op 7 juli gaan we wat zaakjes rechtzetten! In de regio, waar de zwaarste klappen gaan vallen als de politiek op de door haar ingezette weg, onverminderd voort kan zetten.” Lees hier het hele bericht…

Voor zover bekend gaan de Lichtmisboeren met de trekker naar het Provinciehuis van de Overijsselse hoofdstad Zwolle. De A28 is dan de meest voor de hand liggende route maar of dat ook gaat gebeuren. De politie in met 1 wagen ter plaatse om een oogje in het zeil te houden.

Foto’s © inzender / Weblog Staphorst – klik voor groot