De rijksoverheid heeft de maatregelen omtrent COVID-19 aangescherpt, daarom sluiten onze vestigingen van donderdag 5 tot en met woensdag 18 november. 
Wel kunnen we je op een andere wijze van dienst zijn.

Afhaalbieb
Vanaf maandag 9 november starten we in de bibliotheek met een afhaalservice voor gereserveerde materialen. 
Je reserveert via onze catalogus de materialen die je wilt lenen. Zodra deze materialen voor je klaar staan, ontvang je van ons bericht. Mail dan voor een afspraak voor een ophaalmoment. Voor meer informatie zie onze website.

Al klaarstaande reserveringen en geleende materialen
Staan er momenteel al reserveringen voor je klaar in de Bibliotheek, maar ben je niet meer in de gelegenheid geweest deze voor 5 november op te halen? Stuur dan een mail naar jouw Bibliotheek dat je ze op wilt halen. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken, wanneer je jouw reservering op kunt halen.

Tijden Afhaalbieb:
Staphorst van maandag t/m vrijdag van 15.30-17.30 uur.
Rouveen op vrijdag van 15.30-17.30 uur.

Inleveren
Heb je materialen in huis die je tussen 4 en 19 november moet inleveren? Deze worden automatisch drie weken voor je verlengd. In ‘mijn bibliotheek’ op onze website, kun je de exacte inleverdatum terugvinden voor jouw geleende materialen.
De brievenbus in Bibliotheek Staphorst blijft open voor het inleveren van materialen.

Online Bibliotheek & Telefonisch spreekuur
Als je lid bent van de Bibliotheek kun je gratis via de Online Bibliotheek e-books en luisterboeken lenen. Wil je meer informatie of hulp? Kijk dan op www.onlinebibliotheek.nl of maakt gebruik van ons telefonisch spreekuur.
Op elke doordeweekse dag (vanaf vrijdag 6 november) van 10.00 – 12.00 uur is Bibliotheek Staphorst en Rouveen bereikbaar via 0522 – 46 20 44. Een medewerker zit dan klaar om al je vragen te beantwoorden. Niet alleen de vragen over de Online Bibliotheek, maar ook voor vragen over onze andere dienstverlening.