Het jongerenwerk van Saam Welzijn begint weer met meidenavonden in de gemeente Staphorst. 

De meidenavonden zijn bedoeld voor meiden die in groep 8 zitten of op het voortgezet onderwijs.  Er wordt gewerkt vanuit de You!ngWoman methodiek. Het is een club waar meiden om de week samenkomen. Tijdens deze avonden staat gezelligheid voorop: we doen spelletjes, knutselen, en tal van andere activiteiten.

Het programma heeft daarnaast als doel om meiden te leren over hun zelfbeeld, hun talenten en hoe ze voor zichzelf kunnen opkomen. Voor meiden (groep 8) uit Staphorst, IJhorst en Punthorst is de eerste avond op woensdag 18 november in de bibliotheek in Staphorst, voor meiden (groep 8) uit Rouveen is dit op woensdag 25 november in basisschool de Triangel in Rouveen en voor meiden die op het voortgezet onderwijs zitten is de eerste avond op donderdag 26 november in de bibliotheek in Staphorst.

De avonden beginnen om 19.00 uur en eindigen om 20.30 uur. Aanmelden is nodig, deelname is kosteloos. Meer informatie en opgave via Nanda Knol, stuur een mail naar n.knol@saamwelzijn.nl of bel 06-49399366.