Brandweer IJsselland is bereikbaar via WhatsApp op telefoonnummer 06 – 25 14 50 93. Als inwoner van IJsselland kun je via dit nummer al je vragen stellen over brandveiligheid in en om huis. 

De experts geven antwoorden op allerlei vragen, zoals hoe je het beste vlam in de plan kunt bestrijden. Ook geven zij graag advies over het ophangen van een rookmelder of koolmonoxidemelder op de juiste plek in de woning. 

WhatsApp-service
Met deze service zijn wij als Brandweer IJsselland gemakkelijk te bereiken. Het nummer is echter alleen bedoeld voor vragen over brandveiligheid in en om het huis. Het is dus niet bedoeld voor 112-spoedmeldingen. Op werkdagen binnen kantoortijden krijg je persoonlijk antwoord op al je ‘brandende vragen’.

Privacy 
Bellen of sms-en is niet mogelijk naar dit nummer. De WhatsApp-service is uitsluitend bedoeld voor vragen over brandveiligheid in en om het huis. We versturen geen privacygevoelige informatie via WhatsApp in verband met veiligheid.