De inzamelingsactie ‘Steun samen met Boer Staphorst de voedselbank’ is een groot succes geworden! Een prachtige opbrengst van maar liefst meer dan 800 levensmiddelen. Dat is te danken aan de inzet van zowel de klanten als het personeel van Boer Staphorst. 

Vrijdag 23 oktober jl. hebben een aantal medewerkers van Boer Staphorst de levensmiddelen naar de voedselbanken Zuidwest-Drenthe en Zwolle e.o. gebracht. Kratten vol met pakken koffie, blikken soep, blikken groente en verschillende soorten rijst en pasta werden verdeeld over de twee voedselbanken. Boer Staphorst kwam in gesprek met verschillende vrijwilligers die aangaven dat het voor voedselbanken in deze tijd lastiger is om levensmiddelen in te zamelen. Dit omdat supermarkten steeds meer bezig zijn om voedselverspilling tegen te gaan. Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Zoek dan een voedselbank in jouw buurt op en kijk hoe jij een bijdrage kunt leveren.