Op zondag 16 januari om 14:30 uur verzorgt Solid United de muzikale begeleiding in een jongerendienst genaamd de Vierdedienst in GKV de Levensbron in Rouveen. Deze dienst is online te volgen via www.levensbronrouveen.nl. Het thema is: Waardevolle boodschap.

De aanbiddingsband Solid United uit Rouveen bestaat nog steeds en blijft doorgaan. De band is in 2012 voortgekomen uit de interkerkelijke stichting Staphorst United en bestaat in 2022 straks 10 jaar. Dit hopen we ook op een feestelijke manier te kunnen vieren net als destijds het 5-jarig bestaan.
In 2021 is de interkerkelijke stichting Staphorst United wel gestopt. SOLID UNITED is: solide, hecht, stevig, vast: kortom: een echte Eénheid!

‘Maak mij dan helemaal gelukkig door eensgezind te zijn, elkaar lief te hebben, één van hart en ziel te zijn en naar echte eenheid te streven.’ ‭‭Filippenzen‬ ‭2:2‬


De band bestaat uit: pianist Hans, toetsenist Daniël, gitarist Peter, bassist Durk, cájon/djembédrummer George, dwarsfluitist Marjolein en zangers Annelie, Arianne, Jurgen, Fenna, Rebecca. 

Zo’n 8 tot 10 keer per jaar begeleidt Solid United de lofprijs en aanbidding in diverse kerkelijke gemeentes in de regio 0522, 038, binnen een straal van zo’n 50 km. Ook voor een trouwdienst, conferentie of andere setting  is de band te benaderen. Zie: www.solidunited.nl

Zie ook: https://www.instagram.com/p/CYWETjhjvtr/

 

Geschiedenis band:

De band heette eerst de Staphorst United-band, maar doordat de band ook buiten Staphorst werd gevraagd om te komen spelen/zingen, kreeg de band in 2014 zijn eigen naam: Solid United. 

Naast de SeeYOU@SU-avonden werden er meer activiteiten georganiseerd zoals concerten via o.a. Zingen-in-de-kerk, de week van gebed, jongerencafé, benefietavond, filmavond voor vrouwen, worshipavonden met Solid United etc. en werd er ondersteund (muzikaal) bij de Nacht van Gebed van Open Doors, bij één van de Reformatiediensten en andere jeugddiensten in de regio.

Het begon allemaal met één man, overtuigd christen met een passie voor God en het evangelie. Hij zocht verbinding met mede-gelovigen uit de diverse kerken in Staphorst, Rouveen en omgeving.