In verband met de helaas nog steeds oplopende coronacijfers sluit de Dorcaswinkel voorlopig op de zaterdagen de deuren. De zaterdag trekt altijd veel klandizie van heinde en verre en dat is iets wat we door deze maatregel willen indammen.

Op dinsdag tm vrijdag blijven we gewoon geopend van 10.00 tot 16.00 uur (inbreng goederen tot 15.30 uur) De coronaregels worden goed opgevolgd en we laten een beperkt aantal personen toe, op deze manier hopen we veilig open te kunnen blijven.

Inmiddels zijn er al 26 Dorcaswinkels noodgedwongen gesloten, wij hopen dat dit ons bespaard blijft. We merken dat er deze dagen weer ontzettend veel opgeruimd wordt in de huizen en kledingkasten. We willen u verzoeken om hierbij kritisch te blijven kijken naar wat u bij de Dorcaswinkel inlevert, om te voorkomen dat wij onnodig veel afvalkosten krijgen. Dit kunnen wij ons niet permiteren.

Dank voor de medewerking en graag tot ziens !