We mochten weer stemmen op de Zonnebloem omdat de Rabo ClubSupport ons groen licht had gegeven.                                                                                                                                                                                                                                               Namens de Zonnebloem afdeling Staphorst willen we jullie die op ons gestemd hebben, heel hartelijk danken daarvoor.                                                                                                                                                                                                                                                                                          Met deze extra gelden groot 818,56 euro kunnen wij ons weer volledig inzetten voor nieuwe activiteiten in 2024 waar onze gasten/deelnemers blij mee zullen zijn.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Nogmaals hartelijk dank.

De Zonnebloem is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor mensen met een fysieke beperking door leeftijd, ziekte of handicap.                                                                                                                                                                                                                  Wij organiseren huisbezoeken, vakanties, aangepaste activiteiten om mensen uit het isolement te halen en eenzaamheid te voorkomen, dus een betere kwaliteit van leven.