Zaterdag 10 oktober is het zover, de finaleraces van het ONK Supercup 1000 kampioenschap! De laatste racedag op het TT Circuit Assen bestaat uit één kwalificatie en twee races. Frank maakte in juli 2020 zijn debuut in de Supercup 1000 en heeft in een paar maanden tijd al goed laten dat hij uitstekend met de Yamaha R1 overweg kan. Op dit moment staat de Staphorster 7 punten achter de koploper en maakt hij nog kans op de titel in zijn debuutseizoen. Nieman Racing is klaar voor het weekend en kijkt uit naar de laatste ronde van de OW Cup.
 
Tijdschema Supercup 1000
Kwalificatie: 11.09 uur
Race 1: 14.24 uur
Race 2: 17.12 uur
 
Aan de thuisblijvers is ook gedacht, want OW Cup TV zendt het spektakel met een professionele livestream uit! Met maar liefst 9 camera’s langs de baan kunt u Frank live volgen in zijn jacht naar de titel. Bekijk de livestream hier: https://youtu.be/E8LNNKlMSAo!

Foto: Karel Branten Photography