Gezien de huidige ontwikkelingen mbt het coronavirus zien wij ons genoodzaakt onze protocollen aan te scherpen en aan te vullen.Vanaf heden volgt de Dorcaswinkel Genemuiden het dringende advies van de overheid op tot het dragen van een mondkapje tijdens het winkelen. De overige protocollen zoals het reinigen van handen en manden blijven wij uiteraard handhaven.

Wij laten maximaal 25 klanten tegelijk toe in de winkel. Het meenemen van de kinderen raden wij af en anders alleen aan uw hand of in de kinderwagen.Wij hopen u ondanks (of dankzij) deze maatregelen een prettig winkelmoment te kunnen bieden.We doen er met al onze gemotiveerde vrijwilligers alles aan om de Dorcaswinkel open te kunnen houden. Daar hebben we ieders medewerking en begrip voor nodig.Met uw aankopen steunt u het Dorcaswerk wereldwijd. Dank dat u daar nu af en toe even voor in de rij wilt staan.