Voor het tweede jaar op rij gaat Payned payrolling wandelen voor KiKa. Op vrijdag 9 oktober gaat de 12-uurs wandeltocht van start, waarbij geen stap te veel is.

Met deze actie hoopt Payned payrolling een mooi bedrag op te halen voor Stichting Kinderen Kankervrij, oftewel KiKa. Op dit moment kan 75% van de kinderen met kanker genezen worden, maar het doel van KiKa is om de genezingskans te verhogen naar 95%. De opbrengst van deze actie gaat dan ook naar onderzoek naar genezing van kinderkanker en de verbetering van de kwaliteit van de behandeling.

De start van de wandeltocht is om 05.50 uur aan de Wethouder Ohmannstraat 6 te Staphorst. In drie groepjes zullen de collega’s van Payned payrolling ruim 12 uur gaan lopen, langs klanten door de kop van Overijssel. De wandeltocht van meer dan 50 kilometer eindigt bij Restaurant Sukade te Meppel.

Geef ook en steun KiKa!
Vorig jaar heeft Payned payrolling een bedrag van € 5.948,33 kunnen doneren aan Kika. Dit jaar hoopt de organisatie natuurlijk weer op zo’n bedrag. Iedere cent die klanten/donateurs willen geven aan de actie en daarmee dus aan KiKa is dan ook een cent die zij enorm waardeert. Doneer ook op https://www.actievoorkika.nl/payned-wandelt-voor-kika-2!

Op de foto:
De overhandiging van de cheque aan vrijwilligers van KiKa na afloop van de wandeltocht in 2019. 

© Payned payrolling B.V.