Zaterdag 12 september vindt alweer de vierde Supercup 1000 wedstrijd plaats op het TT Circuit Assen. Nieman liet in de voorgaande races al zien dat hij goed met de Yamaha R1 overweg kan door driemaal op het podium te eindigen. Zaterdag hoopt de Staphorster om deze stijgende lijn voort te zetten. Nieman heeft afgelopen maand volop getraind op de racefiets & crossmotor en zal weer topfit aan de start verschijnen. De wedstrijddag bestaat uit twee kwalificaties en een race.
 
Frank: “Na een leerzaam weekend in het IDM Superbike hoop ik deze ervaring mee te nemen naar de komende race. We hebben ons plan voor het weekend weer klaar en hopen hiermee opnieuw op het podium te finishen.”
 
Tijdschema ONK Supercup 1000
Q1: 11.52 uur
Q2: 14.55 uur
Race: 17.55 uur
 
Publiek is helaas nog steeds niet welkom op het circuit, maar gelukkig kunnen de races live gevolgd worden via YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=a6o5wMirQ5Q. Daarnaast zullen wij iedereen op de hoogte houden via onze Facebookpagina.

Foto boven © JTS fotografie / Jan Timmerman