Woensdagmiddag 16 september leest Lisa Kooiker het verhaal ‘De Lettervreter’ voor uit het boek ’De kikkerbilletjes van de koning’ van Janneke Schotveld.  Tijd: 14.00-14.30 uur in Bibliotheek Rouveen. 


Dit is het eerste voorleesuurtje van het seizoen in Rouveen. En wegens corona hebben we een aantal maatregelen genomen naast het handen ontsmetten en anderhalve meter tot volwassenen. Zo doen we bv. geen knutselactiviteit en is registreren verplicht.

Aanmelden kan bij de deur bij binnenkomst of van tevoren via onze website https://www.bibliotheekstaphorst.nl/agenda/102-voorleesuurtje-rouveen-16-sep
Er kunnen max. 15 kinderen komen en we vinken af bij binnenkomst. De ouders vragen we om buiten te wachten met brengen en halen.
Op deze manier hopen we toch weer een start te kunnen maken met onze jeugdactiviteiten.