Voor de eerste keer dit jaar kwamen de Vrouwen van Nu afdeling Staphorst eindelijk weer bijeen voor de jaarvergadering. Bij de koffie genoten de dames van knieperties gebakken door twee leden.

De voorzitter wenste iedereen namens het bestuur nog een goed en gezond 2022 toe. De afdeling heeft momenteel 63 leden. Het jaarverslag en het financieel verslag lagen ter inzage en werden goedgekeurd. De kascommissie had de kas in orde bevonden. Er waren vier jubilarissen en ze werden op deze avond gehuldigd. De jubilarissen van deze avond zijn; mevr. L. Bremmer (25 jaar), mevr. G. Roze (45 jaar), mevr. G. Dekker(45 jaar) en mevr. J. Verbij (45 jaar)(niet aanwezig) Aan hen werd een roos en een bon overhandigd.

In de pauze genoten de dames van zelfgemaakte boerenjongens.

Hierna speelden de dames nog bingo met leuke prijzen. De volgende avond is op 15 maart.

De bijeenkomsten worden elke derde dinsdag van de maand gehouden en beginnen om 20.00 uur.

De plaatselijke afdeling van Nederlands grootste vrouwenorganisatie wil een ontmoetingsplaats zijn voor vrouwen van alle leeftijden. Het is een actieve en gezellige vereniging met tal van activiteiten, zoals bijeenkomsten met gastsprekers en –spreeksters, lezingen en uitstapjes. Daarnaast delen vrouwen verschillende hobby’s met elkaar in de zogenoemde interessegroepen, zoals leeskring en hobbyclub.

Wie wil komen kennismaken met de afdeling is van harte welkom op de maandelijkse avonden.

Wilt u meer informatie bekijk onze site via www.vrouwenvannu.nl\staphorst

 

Foto © Willie Mulder

Vlnr. mevr. Bremmer (25), mevr. Roze (45), mevr. Dekker (25).

Afwezig mevr. Verbij (45).