De afgelopen maanden lagen door de coronamaatregelen alle sportevenementen stil, dus werden er ook geen hardloopwedstrijden meer georganiseerd.

Geleidelijk aan worden de maatregelen versoepeld en zijn er weer wedstrijden mogelijk. Maar wel onder strikte voorwaarden. Vooraf aanmelden. Beperkt aantal deelnemers. Niet tegelijk starten. Niet te lang in start- en finishgebied verblijven. Geen kleed- en douchegelegenheden.

Michiel nam in Almere deel aan de 130e Mollen Marathon. Hij liep de 42,195 kilometer in een tijd van 3.16.41 en werd hiermee eerste van alle deelnemers. Met deze tijd bleef hij één minuut verwijderd van zijn persoonlijk record.

Rudie Trioost nam in Winterswijk deel aan de Trackmeeting. Hij liep de 3.000 meter op de atletiekbaan in een tijd van 10.02.46. Hiermee verbeterde hij zijn persoonlijk record met 38 seconden.

Afbeelding van composita via Pixabay