Kampen – Kunt u óók zo van genieten, dat oude vertrouwde geluid van het Kamper Hinsz-orgel? Romantische programma’s, waarop zowel koraalbewerkingen als goede literatuurstukken staan. Toegankelijke organisten, die het orgel in al z’n facetten laten klinken… Dan is de Bovenkerk op woensdag- en zaterdagavond in de maanden juli en augustus voor u en jou de ‘place-to-be’! 

Zaterdag 11 juli zullen André van Vliet en Jan Lenselink de tweede muzikale ontmoeting in de Bovenkerk verzorgen. De orgels en de vleugel zullen bespeeld worden. Beide heren zullen samen en als solist optreden. Werken van Bach, Mozart, Bédard en Mendelssohn Bartholdy zullen ten hore gebracht worden. Jan zal ook eigen werk spelen. 

Wilt u weten hoe de combi André van Vliet en Jan Lenselink klinkt?

Luister maar eens en u wilt dit concert bijwonen!

YouTube video

De entreeprijs is  € 12,50 p.p. (kinderen t/m 12 jaar gratis; aanmelden wel verplicht). 

De aanvangstijd van de concerten is 20.00 uur. Tijdens de concerten gelden de algemene richtlijnen van het RIVM. Bent u ziek of hebt u verkoudheidsklachten, dan blijft u dus ook thuis.

Allen hartelijk welkom! Niet alleen voor de muziekliefhebbers is het een groot genoegen dat de concerten weer door mogen gaan. Ook de organisten en andere musici staan weer te popelen om live voor publiek te mogen spelen. Voor hen was de afgelopen periode ook een zware tijd. Zij verzorgen graag weer een mooie muzikale avond voor u. Maak hen dus blij met uw komst!

Aanmelden via www.klassiekemuziek.nl/orgelserie-kampen

Meer informatie: www.orgelseriekampen.nl

Hartelijk welkom!