Na maanden van voorbereiding, is het zover. All-in marketingpartner Mijn Marketingbureau.com (MMB) opent haar online deuren! Het Meppelse MMB biedt full-service marketingdiensten tegen een all-in tarief. “Het liefst nemen we al het werk uit handen, dat ligt nu eenmaal in onze aard. Bij ons heb je alle marketingspecialisten tot je beschikking tegen een vast maandbedrag! Zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Ons topteam is jouw topteam!” 

Unieke combinatie 

Iedere klant heeft een unieke combinatie aan marketingdiensten nodig. Waar de één op zoek is naar een partij die creatieve, geïntegreerde marketingcampagnes kan verzorgen, heeft de ander ondersteuning nodig bij het genereren van traffic naar de website. Het all-in concept is ontstaan door goed te luisteren naar de behoefte van de klant. 

Beperkt marketingbudget

De MKB-er heeft over het algemeen een beperkt marketingbudget en moet daardoor keuzes maken. Er is geen één marketingspecialist die zowel strategisch en communicatief sterk is, een kei is in creatieve vormgeving en projectmanagement, rake plaatjes schiet en daarnaast ook nog eens ruime ervaring heeft in online marketing, of althans wij moeten haar nog leren kennen. Hier biedt de formule van MMB uitkomst. Je hebt beschikking tot alle marketingexpertises, kan zo effectief en efficiënt werken aan je bedrijfsdoelstellingen, en weet precies waar je aan toe bent. Het maandbedrag is voor iedere opdrachtgever anders, we leveren maatwerk en zetten onze specialisten alleen in wanneer noodzakelijk.

Vrouwenteam

Mijn Marketingbureau.com is ontstaan vanuit Bureau Zorgmarketing, hèt zorgmarketing bureau van Nederland. Bureau Zorgmarketing is een begrip in de gezondheidszorg, maar ook steeds meer klanten buiten de zorg weten Bureau Zorgmarketing te vinden. Dit jaar bestaat Bureau Zorgmarketing 10 jaar en werd het idee voor Mijn Marketingbureau.com geboren. Het team van MMB bestaat uit zes enthousiaste, creatieve, ervaren, slimme en doelgerichte dames die kansen zien, mogelijkheden benutten, verbinding maken tussen strategie en uitvoer en goede ideeën omzetten naar nog betere resultaten. Bij MMB geen kippenhok of theekransjes. Het team staat haar mannetje en blinkt uit in professionaliteit en nuchterheid; “Ons topteam is jouw topteam!”

Over MMB

Mijn Marketingbureau is dé expertisepartner op het gebied van (online) marketing en communicatie voor de ambitieuze en resultaatgerichte MKB-er. Van strategie en conceptontwikkeling tot creatie en online marketing, bij ons vind je alles onder één dak. Dat noemen wij full-service marketing. Transparant, betrokken, betrouwbaar en no-nonsense dat is waar wij voor staan. Samen met jou stellen we realistische doelen op en werken we aan het succes van jouw organisatie!