De Bibliotheek Staphorst draait al weer een aantal weken en dat verloopt goed. Daarom is er besloten om de openingstijden te verruimen. Vanaf 19 juni is de bibliotheek Staphorst op vrijdag weer vanaf 14.00 uur geopend.

De openingstijden zijn vanaf dan:
Maandag t/m donderdag 14.00 – 17.00 uur
Vrijdag 14.00 – 20.30 uur

Er zijn deze zomervakantie geen extra sluitingsdagen, de genoemde openingstijden gelden voor de hele vakantieperiode. Zo hoopt de bibliotheek ook de thuisblijvers deze zomer van dienst te zijn.

De bibliotheek Rouveen is momenteel nog gesloten maar achter de schermen wordt hard gewerkt om na de vakantie ook daar weer open te gaan. Klanten uit Rouveen zijn tot die tijd ook van harte welkom in de vestiging Staphorst. Zij kunnen hun geleende boeken daar inleveren, reserveringen afhalen of zelf boeken kiezen uit de collectie.

Bent u niet in de gelegenheid om naar de bieb te komen en wilt u wel graag lezen? Bel of mail dan naar de bibliotheek. Tel. 0522 462044 of email: info@bibliotheekstaphorst.nl. De medewerkers helpen u graag met dienstverlening op maat. Dit geldt voor klanten uit beide vestigingen.