Anouk en Wouter organiseren deze inzamelingsactie namens Maarten Tiemens
We willen graag jullie hulp vragen voor de familie Tiemens. Dit jonge gezin komt sinds de geboorte van hun oudste dochter (ons nichtje) Eliza (2,5) al voor meerdere uitdagingen te staan.
Eliza is geboren met een afwijking in haar chromosomen. Ze mist een stukje van chromosoom 18 (grouchy syndroom genoemd) daarnaast heeft ze van chromosoom 5 een stukje extra. De combinatie hiervan is zeer zeldzaam waardoor het onzeker is wat de toekomst met zich meebrengt.
Zoals de verwachting nu is lijkt het niet waarschijnlijk dat Eliza zelf gaat lopen. Daarom krijgt ze een rolstoel zodat ze de wereld wat meer kan ontdekken. Om deze reden is de familie op zoek naar een rolstoelbus. Eliza heeft ook een heel lief zusje Vajènn en er is een broertje of zusje op komst. Om op pad te gaan met het gezin is het nu al wel heel lastig. Om onder andere deze reden zijn wij deze inzameling begonnen.
De eisen vanuit de WMO zijn onder andere dat een tweedehands bus niet ouder dan 5 jaar mag zijn. De aanpassingen aan de bus worden dan vergoed. Een goede en betrouwbare bus is absoluut noodzakelijk ook in verband met vele ritjes voor Eliza naar de revalidatie (3 keer in de week) en het ziekenhuis.
Alle bedragen, groot en klein zijn welkom!

https://gofund.me/b546a470

P.s. mocht er geld over zijn, gaat dat naar een goed doel!