Nu we van minister van Engelshoven weer individueel muziekles mogen geven willen we dit graag vieren. Daarbij hebben we ook onze nieuwe website gelanceerd afgelopen week. Vrolijke muziek vraagt om frisse kleuren.Volop feest dus bij MEC Muziek. 
Hebt u zin in een muzikale puzzel?Op onze website hebben we muzikale letters verstopt. Samen vormen deze letters een codewoord. Stuurt u ons dit woord via de mail met uw adresgegevens, dan sturen wij een kleurrijk cadeautje naar u op.

Wilt u zelf nú graag beginnen met muziekles? Dan hebben wij nu een mooie tot-aan-de-zomer-actie. U kunt een aantal lessen volgen tot aan de zomervakantie, zonder inschrijfverplichting, maar met voordeel. Wij garanderen ook na de vakantie een passende lesplek. Mail ons nu voor uw eerste les en begin volgende week.Meer info en voorwaarden kunnen wij u mailen.