Update: inmiddels is de uitzending geweest…

De burgemeester van Zwartewaterland zal vanavond bij de CBO een update geven over de Coronacrisis in Zwartewaterland. Ook zal de burgemeester van Staphorst Gerrit Jan Kok te gast zijn om te vertellen hoe het er in onze buurgemeente voor staat.

Namens IJsselheem zal Karin Leferink het woord weer voeren. Tussen deze interviews is er weer plek voor verzoekplaten welke u door kunt mailen met vermelding van de naam, adres, reden en wat u wilt horen naarinfo@cbozwartewaterland.nl of bellen via 0383856479. Mocht het vanavond niet meer passen kunt u gewoon bellen en dan wordt hij meegenomen naar volgende week.

Helpt u ook deze week weer mee om onze eenzame ouderen een mooie avond te bezorgen? Schroom dan niet en mail of bel!

De CBO is te beluisteren op 107.3FM en via CAI op 104.1. Ook online kunt u de cbo beluisteren via http://www.zwartewaterfm.nl/livestream.php