Op sociale media komen veel filmpjes voorbij van muzikanten die niet kunnen optreden, maar gelukkig hun muziek wel hebben. Muziek verdwijnt nooit. Muziek is juist een heerlijke uitlaatklep.

De docenten van MEC Muziek gaan daarom juist nu door met muziekles geven. Leerlingen kunnen zo verder oefenen, hun talent nu blijven ontwikkelen en hun gevoelens kwijt in de muziek. Elke week een muziekles, contact met je muziekdocent: voor ouders even een belangrijke afleiding voor hun kind.

‘Logische stap’

Volgens eigenaar Hans van Dongen was het wel een stap om te nemen. Maar een heel logische stap. Na een week van intensief contact met docenten en leerlingen gaat het verbazingwekkend goed. Leerlingen beleven er veel plezier aan om zo toch les te kunnen krijgen en meer muziek te leren maken. Docenten zijn blij dat ze hun vaardigheden zo toch kunnen delen. Muziek moet altijd doorgaan.

Met deze ervaringen heeft MEC Muziek besloten om digitale lessen aan iedereen aan te gaan bieden. Heb je thuis een gitaar, piano of ander instrument dat nu stil blijft? Stuur dan even een mailtje naar info@mecmuziek.nl .  We verblijden je graag met een nieuwe hobby. Kijk voor meer informatie op de website www.mecmuziek.nl