Net als de rest van Nederland wil jij je in deze Corona-tijden zoveel mogelijk aan de richtlijn houden om thuis te blijven. En dus stel je dat bezoekje aan onze winkel voor het repareren van bijvoorbeeld je achterlicht of de broodnodige onderhoudsbeurt nog even voor je uit. Nergens voor nodig. Want met onze haal- en brengservice komen we je fiets binnen een straal van 15 km gewoon thuis ophalen en na het gevraagde sleutelwerk weer thuis afleveren.

Doe ons even een belletje of mailtje met je adresgegevens en een korte uitleg over het probleem met je fiets. Dan komen we bij voorkeur in de ochtenden of op donderdagavond naar je toe. Zo helpen we je graag zo snel mogelijk weer op de fiets met het mooie voorjaarsweer in aantocht. Zeker nu fietsen nog een van de weinige opties is om volgens alle richtlijnen rond Corona toch een frisse neus te kunnen halen. 

Leenfiets nodig?

Gaat het om een wat groter euvel? Dan denken we graag met je mee. Indien gewenst, stellen we je gewoon een leenfiets ter beschikking voor de periode die wij nodig hebben om aan je fiets te sleutelen. Zo creëren we gemak rond jouw ongemak. Zonder extra kosten, want dit zien wij als service van onze kant. 

Lenteacties

Speciaal voor deze tijd van het jaar maken we het je nog aantrekkelijker om je fiets een beurtje te geven. Profiteer bijvoorbeeld van de actie dat de montage van banden in combinatie met een onderhoudsbeurt nu gratis is.

Helemaal klaar zijn voor het nieuwe fietsseizoen? Maak dan gebruik van onze Lentebeurt. Voor 60 euro kunnen we jouw stadsfiets, e-bike, ATB en racefiets volledig controleren, poetsen, invetten, de ketting spannen en smeren, banden oppompen, versnellingen en naven afstellen en smeren, spaken spannen, remmen controleren, verlichting checken etc. etc. Oftewel, je fiets wordt door onze specialisten volledig nagelopen. Op naar een mooi fietsseizoen.