Beste ondernemers. Graag zouden wij u een mededeling doen omtrent het Corona Virus en mogelijkheden op Weblog-Staphorst in deze periode. Daarnaast willen we u iets vragen names de redactie.

Wij hebben besloten een Corona dossier te openen op www.weblog-staphorst.nl. In dit dossier is het mogelijk om als ondernemer een bericht te plaatsen. Deze kunt u sturen naar stefan@weblog-staphorst.nl

We worden namelijk dagelijks gevraagd door ondernemers om het e.a te plaatsen echter hebben we een hele tijd terug al besloten, dat wanneer men adverteert in het magazine of op weblog-staphorst.nl de mogelijkheid bestaat om ook nieuws in te zenden. Dit wordt dan ook geplaatst door de redactie.

Voor de bedrijven die niet adverteren is dit normaliter niet mogelijk.

Nu we begrijpen dat voor veel ondernemers de nood hoog is willen we iedereen graag mee laten profiteren van het gigantische bereik van de website. We hebben deze mail gestuurd aan onze vaste adverteerders, alsmede adverteerders welke in het verleden actief waren. Hopelijk kunnen we op deze manier het zo groot mogelijk verspreiden zodat iedereen  die het nodig heeft gebruik kan maken van het platform deze periode.

Lokale ondernemers: wij zijn geopend!

In deze tijd zijn er genoeg lokale ondernemers in de gemeente Staphorst,  die er de schouders onder zetten en op – soms zeer creatieve wijze – toch een veilige weg vinden om open te blijven, diensten en producten aan te bieden en zelfs extra service te bieden zoals bezorging en speciaal gecreëerde afhaalpunten. Om deze ondernemers een zetje in de rug te geven en tegelijkertijd mensen te informeren, willen we hun initiatieven hier volop onder de aandacht brengen.

Het nieuws vind u hier:  https://weblog-staphorst.nl/category/corona-dossier/