Na een periode van 20 jaar heeft Harm Compagner, eigenaar van ‘Uitvaartverzorging Compagner’, besloten zijn onderneming over te dragen aan een nieuwe eigenaar. De huidige eigenaar geeft aan dat het een mooi, maar ook intensief beroep is en dat het nu tijd is om plaats te maken voor de jongere generatie. 

Klaas Compagner (47 jaar, neef van huidige eigenaar) heeft na een periode van meewerken, besloten de onderneming over te nemen. Per 1 februari 2021 is hij de nieuwe eigenaar van ‘Begrafenisverzorging Compagner’.

De afgelopen jaren hebben we ervaren dat de uitvaartverzorging in een behoefte voorziet. De vaste medewerkers blijven betrokken bij  het afleggen en de zorg rondom de begrafenis, waardoor de kwaliteit ook voor de toekomst gewaarborgd is.  We zijn ervan overtuigd dat met deze stap, ook in de toekomst, goede zorg verleend kan worden in de gemeenschap van Staphorst en omstreken, rondom het overlijden van hun dierbaren.