Froukje Laan geeft invulling aan creatieve ochtend

Op de creatieve maandagochtend in de Buurtstee in Rouveen zal 23 maart een workshop Macramé Bloempothanger worden gegeven. Froukje Laan, bekend van FroeKus, zal de workshop geven. Froukje is een creatieveling die zich ook en  vooral bezig houdt met het maken van tassen, kleding en woonartikelen van gebruikt materiaal.

Macramé is een ouderwetse handwerktechniek, die nu weer helemaal hip is. Macramé is een knoopwerk verwant aan kantklossen, die bestaat uit het knopen van draden zodat een patroon verschijnt. Deze draden worden met de hand geknoopt.

De workshop wordt gegeven op initiatief van Stichting Welzijn Staphorst (SWS). De ochtend begint om 09:30 uur in de Buurtstee in Rouveen, Seringenhof 2. De kosten bedragen slechts € 5,00 of 2 SWS-strippen per persoon. Dit is inclusief koffie/thee, en een versnapering.

Aanmelden is noodzakelijk en kan vóór 20 maart via de website van SWS: www.sws-staphorst.nl of via telefoon: 0522 – 465143 of e-mail:  info@sws-staphorst.nl Let op! Vol = vol!