Op zaterdagavond  14 maart 2020 hoopt  St. Zangavond naar de Zondag Staphorst de Martin Mans Formatie als gast te mogen verwelkomen.

De Stichting heeft inmiddels veel mooi koren als gast mogen ontvangen, daarin mag deze Formatie zeker niet ontbreken.

Martin Mans is een begrip in koren land. Als dirigent is hij betrokken bij veel gerenommeerde projecten en koren. Daarnaast is hij de drijvende kracht achter de Martin Mans Formatie. Dit negentien koppige mannenkoor is zestien jaar geleden ontstaan uit het Christelijk Waddinxveens Mannenkoor. In 2006 is het hernoemd naar de naam die ze nu dragen, De Martin Mans Formatie.

De Formatie is binnen korenland een begrip. Deze muzikaal hoogwaardige groep heeft diverse CD’s op hun naam staan en kent grote bekendheid. Met optreden in Canada, Wenen, Engeland en Parijs kan dit koor zich tot de internationale top reken.

De kracht van het ensemble is het repertoire en de homogene zang. Martin Mans weet wat de mannen graag zingen en zorgt voor een afwisselend repertoire. Vooral het geestelijke lied wordt door de mannen met overtuiging gebracht hetgeen door de bezoekers van de concerten bijzonder wordt gewaardeerd. De stichting is dan ook blij dat ze dit ensemble mag verwelkomen. Op 14 maart zal Martin eveneens de muzikale begeleiding op orgel/piano verzorgen. 
Er is een korte meditatie die wordt gedaan door kandidaat J. Admiraal uit Rouveen.

Deze samenzangavond op zaterdag 14 maart  2020 van de stichting Zangavond Staphorst zal gehouden worden in:

Locatie:  Kerkgebouw De Bron                           
Churchilllaan 2  Staphorst
Aanvang: 19.00 uur (kerk open om 18.15 uur)
Entree: 5 euro (kinderen tot 12 jaar vrij, koffie of thee na afloop)

Voor meer info zie ook: www.zangavondstaphorst.nl of www.facebook.com/zangavondstaphorst