Afgelopen dagen hebben we volop afgezwommen voor diploma A, maar liefst 49 kinderen behaalden hun diploma! Het diplomazwemmen werd beoordeeld door de juffen Esther, Ina, Jenny, Marijke en meester Richard.
Jongens en meisjes van harte gefeliciteerd!

De geslaagden zijn:
Ties Boldewijn, Stein Brakke, Ziva Dijkstra, Zusanna Flis, Stijn Grooteboer, Ruth Jansen, Naomi Jansen, Chaira Kamphuis, Elmar Kin, Elsanne Kin, Floortje Kin, Vince Kooiker, Lorena Krale, Vince Krale, Merle van Leeuwen, Aidan van Lunteren, Alexander van der  Mark, Arne Mokken, Frank Mulder, Brian Mulder, Ishabeau Nieuwenhuis, Tess Schra, Roos Seinen, Tygo Slingerland, Andries Spiker, Bob Strating, Florence Velzel, Hailey Vos, Fenna Vos, Yari van Blanken, Dylan Bloemhof, Jesper Draaijer, Dyon Dunnink, Jurre Hammer, Remco Hulst, Jesse Hulst, Gertine Kisteman, Annerieke Kisteman, Noor Kloosterziel, Jaimy Dennis Kolk, Joëlle Konterman, Elle-Noor Jolie Mulder, Daniël Slager, Naomi Slager, Sem van  Spijkeren, Nine Stroeve, Senn Teekens, Eline Maas.