Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko moesten zich donderdagavond staande zien te houden tegen het 3e team van Heino. Sibrand Hassing, Hans Righolt en Albert Kuiper gingen vol goede moed naar Heino, waar altijd een sportieve gezellig sfeer hangt. De teams hielden zich aardig in bedwang, Na acht partijen was het een gelijke stand van 4-4, de negende partij moest dus de beslissing brengen. Albert en Sibrand scoorden elk één winstpunt, Hans wist twee winstpunten in de wacht te slepen. Eindstand 5-4 voor Heino 3.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam moest maandagavond tegen het 4e team van Zwartsluis alle zeilen bijzetten. Lucas Diepenbroek, Nico Drost en Anita Krale werden danig op de proef gesteld, wat resulteerde in vele spannende partijen die in de vierde of vijfde game beslist moest worden. Nico en Anita bleven steken op elk één winstpartij. Ook Lucas kreeg geduchte tegenstand, maar wist twee punten aan zijn conto bij te schrijven. Eindstand 5-4 voor Zwartsluis 4.

Het 3e Staphorster senioren tafeltennisteam zette dinsdagavond koers richting Hattem. Het team moest de degens kruizen tegen het 9e team van Smash ’70. Henrico Slager, Robert Compagner en Gerard de Boer hebben zich goed staande kunnen houden. Gerard kon helaas net geen puntje meepikken, de wekelijkse trainingen zal bij hem vroeg of laat de vruchten afwerpen. Wederom lieten Henrico en Robert zich niet verrassen en scoorden elk drie punten voor het team. Eindstand 3-6 voor Staphorst 3.