Gisteravond is na overleg tussen het bestuur, de Technische Commissie en een afvaardiging van de spelersgroep besloten om de samenwerking tussen vv Staphorst en hoofdtrainer Joram Hendriks te beëindigen. De aanleiding voor dit besluit vormt het gebrek aan chemie tussen de spelersgroep en de trainer.

Het bestuur en de TC betreuren het dat de samenwerking voortijdig beëindigd moet worden, iets wat zeker niet bij vv Staphorst past. Joram Hendriks zelf gaf aan het vertrek jammer te vinden. Medestafleden Ewald Koster, Paul Smid, Frans Nijstad en Martin de Weerd hebben zich solidair verklaard. Wij willen iedereen bedanken voor hun inzet van de afgelopen jaren.

Paul Weerman is als ad interim bereid gevonden de taak als hoofdtrainer op zich te nemen voor de rest van dit seizoen. Hij heeft aangegeven Staphorst te willen helpen en zal er alles aan doen om vv Staphorst in de 3e divisie te houden. Wij wensen hem hierbij veel succes.

Op dit moment zijn we nog druk bezig met de verdere invulling van de staf.

Bestuur en Technische Commissie vv Staphorst