Vrijdagavond 6 maart vindt bij de vv Staphorst een darttoernooi plaats.Dit toernooi wordt georganiseerd voor alle leeftijden.Iedereen is welkom, lid of geen lid van de voetbal.Deze leeftijden zullen worden opgesplitst in 2 categorieën.Een categorie tot en met 16 jaar en een categorie vanaf 16 jaar.We beginnen om 19:30 met de categorie tot en met 16 jaar.Vervolgens om 21:30 gaan we verder met de categorie vanaf 16 jaar.Zorg dat je minimaal een kwartier van tevoren aanwezig bent, zodat we op tijd kunnen beginnen.


Het is verplicht om je vooraf op te geven voor dit toernooi. Dit kan door een bericht te sturen naar Yoran Lier (06-11967560). Bij binnenkomst betaal je een bedrag van €5,- euro om deel te kunnen nemen.


Er zijn meerdere prijzen te winnen.Naast de hoofdprijs van €50,- euro per categorie, hebben we ook prijzen voor een 180’er en de hoogste finish.Wanneer er een 180’er gegooid wordt, verdiend diegene een gratis consumptie.Voor de hoogste finish per categorie is er ook een prijs te verdienen.


We hopen jullie allemaal welkom te kunnen heten op vrijdagavond 6 maart!En vergeet je niet op te geven!