De eerste dagen van januari zitten er al weer op, en dus ook de eerste dagen van de IkPas-actie. IkPas is een uitdaging aangaan met jezelf. De IkPas-actie is al van start, maar u kunt zich nog aanmelden. Doet u mee?

Van 1 januari tot en met 30 januari geen druppel alcohol drinken. Met de landelijke actie IkPas werken we aan de bewustwording en de invloed van alcohol op je gezondheid. Om erachter te komen wat alcohol met je gezondheid doet, zet u met IkPas uw alcoholgebruik 30 dagen op pauze.

We moedigen inwoners, organisaties en verenigingen aan om mee te doen. Geef u op via www.ikpas.nl/staphorst, draag het blauwe bandje en ga vooral (online) met elkaar in gesprek over het gebruik van alcohol. Het blauwe polsbandje is op te vragen via communicatie@staphorst.nl.

Meer informatie, handige tips en nuttige weetjes zijn te vinden op www.ikpas.nl/staphorst.