Het 1e Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman reisde zaterdagmorgen af naar Apeldoorn, het 1e team van De Brug was hun tegenstander. Mark Mussche en Jaron Mussche lieten zich niet onbetuigd, maar het werd geen bekeken race zoals de vorige ontmoeting. Het eerste dubbel werd door Mark en Jaron moeizaam gewonnen, de tweede (laatste) dubbel ging (ook in vijf games) naar De Brug 1. De enkelpartijen waren ware tenenkrommende aangelegenheden. Uiteindelijk moesten er zeven van alle tien partijen in vijf games beslist worden. Mark en Jaron moesten zich tevreden stellen met elk twee maal winst en tweemaal verlies in de enkelpartijen. Eindstand, een 5-5 gelijkspel. Op zaterdag 11 december is de beslissing wie in de hoofdklasse met het kampioenschap gaat strijken.

Het 2e Staphorster tafeltennis jeugdteam speelde zaterdagmorgen ook uit in Apeldoorn. Het 2e team van De Brug was hun tegenstander. Jonathan Drost, Bert Jan Krale en Jennieke Krale speelden deze wedstrijd tegen vier tegenspelers. In deze competitie is die mogelijkheid er namelijk, de zgn. Flex Match wedstrijden waar een team met 2,3 of 4 spelers de wedstrijd mag aangaan. Al met al moesten er door het Rouveense trio twee dubbelpartijden en acht enkelpartijen worden gespeeld. De spelers waren aan elkaar gewaagd, voor elk punt werd gevochten. Jonathan had zich voorgenomen om goed voor de dag te komen, helaas wist hij geen punten mee naar huis te nemen. Bert Jan en Jennieke kregen de punten ook niet op een prsenteerblaadje. Bert Jan kon twee van de drie tegenstanders de baas. Jennieke moest zich tevreden stellen met eenmaal winst en eenmaal verlies. Bij beide dubbels gingen de punten naar De Brug 2. Eindstand 7-3 voor De Brug 2.

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko ging vrijdagavond naar Emmeloord. Het 1e team van Emmeloord was hun tegenstander. Roderick van Arnhem, Sibrand Hassing en Albert Kuiper kregen geduchte tegenstand te verwerken. Albert wist meerdere games mee te pikken, maar verslikte zich uiteindelijk in alle drie tegenstanders. Ook Sibrand liep tegen hetzelfde heuvel aan, ook hij wist zijn tegenstanders niet te verschalken. Roderick werd matchwinnaar van de avond, na een spannende strijd wist hij strijdlustig als hij is driemaal de winst naar zich toe te trekken. Uitslag 6-3 voor Emmeloord 1. Staphorst 1 degradeert hiermee naar de 3e klasse, de competitie krijg door de extra Corona maatregelen geen vervolg.