Vorige week hebben we volop afgezwommen voor diploma A en B.Het diplomazwemmen werd afgenomen door de juffen Aaltje, Fenny, Ina, Jenny, Marijke en meester Richard.
Er was veel publiek om de kinderen aan te moedigen.Na afloop kon iedereen tevreden met diploma op zak naar huis.

De geslaagden zijn
Diploma A
Sophie Ahuis, Derk Bakker​, Jente Bakker, ​Dion Bisschop, ​Senn Bloemhof, ​Owen Bosscher, ​Luuk Bruinsma​, Thomas Coster, ​Tavi Dijkshoorn​, Lotte Dominé​, Yousof Ghazzal, Yara Ham​, Reinier Hattem​, Laura Hengsteboer, ​Wouter Hospers, ​Anne Ruth Huls, ​Emma Kamphuis​, Suze Kerkdijk, Arelia Kisteman,​ Caithlynn de Krosse​, Lucas Kuiper, ​Jonas Dinand, Ruben Leeuw​, Marie Lindeboom​, Joalinde Mensink​, Julia Mulder​, Kuba Niedbalski, ​Lovena Noordman, ​Victoria van Oostenbrugge, ​Martijn Pul, ​William Schra, ​Camilla Sijtsma, ​Fenna Spoelder, ​Hugo de Vries, ​Elin Willems.

Certificaat A
Suus Gol

Diploma B
Jurre van der Kolk, Diego Kanninga, Chris Boudewijn