Foto Frans Nooren – The Readshop zit momenteel midden in een verbouwing. Doordat het ING service punt moest verdwijnen kwam er ruimte in de winkel beschikbaar die opnieuw moest worden ingevuld.

De fotografie afdeling in de winkel is niet ruim bemeten en vaak is er vraag in de winkel naar speelgoed/cadeautjes en spellen. “Door een muur door te breken kan er 40m2 extra winkelvloer gerealiseerd worden waarmee we aan de wens van de klant voldoen. We krijgen een ruim en mooi assortiment speelgoed, cadeautjes, spellen etc”, zo laat eigenaar Wiljan Nooren weten.

GeldMaat, ook geld storten

Uiteraard komt er ook een nieuwe GeldMaat pinautomaat, nu niet alleen voor klanten van ING maar ook kun je met alle andere bankpassen vanaf medio februari warm en droog in de winkel geld opnemen. Natuurlijk kun je, indien gewenst ook hierbij assistentie krijgen. ING, Rabobank en ABN Amro Bank klanten kunnen ook geld storten in deze nieuw GeldMaat!

Aannemer Hokse Brakke mag deze klus klaren en Bisschop zorgt voor de vloer. The Readshop interieurbouwer Hemlock zorgt er voor dat alles straks weer perfect op de plaats komt te staan.

“De winkel is gedurende de werkzaamheden gewoon geopend, excuses voor de overlast.”