Het 1Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman ging afgelopen zaterdagmorgen op weg naar Twello. Hun tegenstander was het 1e team van Trias. Jaron Mussche en Mark Mussche moesten het opnemen tegen drie spelers van Trias 1. Beide dubbelpartijen werden gewonnen. De overige acht enkelpartijen werden bijna allemaal door het Staphorster duo gewonnen. Jaron won ze alle vier, Mark moest 1 punt toegeven en won er drie. Eindstand 1-9 voor Staphorst 1.

Het 2Staphorster jeugd tafeltennisteam speelde zaterdagmiddag uit tegen het 2e team van Swift uit Deventer.

Jonathan Drost, Bert Jan Krale en Jennieke Krale zijn gebrand op een goed resultaat om van de laatste plaats in de poule af te komen. Ook nu was er flink veel tegenstand van Swift 2 en werden er spannende partijen gespeeld. Jonathan begon met een verliespartij, maar zette dit recht in zijn 2eenkelpartij. In zijn 3e partij wist hij het fel begeerde tweede punt niet te verzilveren. Bert Jan had een goede start, hij won zijn 1e enkelpartij. Zijn 2een 3e partij ging de winst beide keren jammergenoeg aan zijn neus voorbij. Jennieke had een prima middag en liet zich niet van de wijs brengen. Op karakter won zij twee van de drie enkelpartijen. Het dubbel werd door Jonathan en Bert Jan gewonnen. Eindstand, een 5-5 gelijkspel.