Zaterdag 13 Juli is het tijd voor de tweede open beker clubcross wedstrijd van het seizoen 2024. Nadat helaas de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden vanwege de weersomstandigheden, hopen wij dat het ditmaal beter verloopt. Na een mooie eerste wedstrijd, hopen we iedereen ook op deze tweede wedstrijddag te mogen begroeten.

De Damesklasse staat ook deze wedstrijd weer op het programma. Deze klasse zal dus ook meedraaien voor het clubkampioenschap. De tweede wedstrijd zullen wij gaan draaien volgens onderstaand tijdschema:

10.00u aanmelden
11.00u training
12.30u wedstrijden
16.30u prijsuitreiking

Al onze wedstrijden zijn open-beker wedstrijden, waarbij er dus wordt gestreden voor een daguitslag door alle deelnemers, daarnaast tellen de open-beker wedstrijden mee voor ons clubkampioenschap. Dat betekend dat van iedereen die lid is van de AMBC de punten van elke wedstrijd worden bijgehouden voor het kampioenschap aan het einde van het jaar. Enige uitzondering hierop is de Hobbyklasse, hierin wordt alleen gestreden voor de daguitslag en is er geen kampioenschap.
Ben je nog geen lid van de AMBC en wil je wel mee gaan doen voor het clubkampioenschap? Meld je dan hieronder aan:

https://www.ambc-staphorst.nl/aanvraag-lidmaatschap/

De volgende klassen zullen zaterdag 13 juli aan de start verschijnen:
50cc
65cc kleine en grote wielen
85cc kleine en grote wielen
Hobbyklasse
Damesklasse
MX125
MX250
MX500
Superklasse

Aanmelden voor de wedstrijden kan zowel vooraf, als aan de baan op de ochtend zelf.
Onze voorkeur gaat uit naar vooraanmelding, zodat wij de gegevens op tijd kunnen verwerken in het transponder systeem. Meld je dus snel aan voor de tweede open-beker clubcross van 13 Juli via onderstaande link op MotoInside:

https://app.motoinside.app/events/5418

Belangrijkste gegevens:
Datum: 13 Juli
Start training: 11.00u
Aanmelding bij voorkeur vooraf: https://app.motoinside.app/events/5418
Contant betalen? Dat kan bij aanmelding ‘s morgens aan de baan

Foto © JTS / Jan Timmerman