Ook dit jaar wordt er weer een Zomeravondconcert georganiseerd. Dit concert is een samenwerking tussen Christelijke Muziekvereniging Prinses Margriet uit Rouveen-Staphorst en haar hoofdsponsor, Rouveen Kaasspecialiteiten. Het concert zal plaatsvinden op zaterdagavond 29 juni om 19:30 uur in het Dorpspark in Rouveen, dat grenst aan de Beukenlaan/Schipgravenweg en is gratis toegankelijk.
De insteek is een laagdrempelig en toegankelijk concert voor iedereen, jong en oud! Men is vrij om rond te lopen, te praten en een hapje of drankje te halen. Betalen bij de bar kan zowel contant als via pin.
Brothers Law met lokale muzikanten
Tijdens het concert laten natuurlijk het orkest en de slagwerkgroep van CMV Prinses Margriet van zich horen, maar daarnaast zal er muzikale medewerking worden verleend door de band Brothers Law, bestaande uit drummer Arjan Korterink, gitarist André Bijker, toetsenist Robert Hofstede, gitarist Henk Kompagnie, bassist Joost Zielman en zanger/gitarist Roel Bovenhuis. Voor hun optreden staan nummers van onder andere CCR, Radiohead, De Dijk, the Killers en Coldplay op het programma.
Verder zullen onze jeugdleden gezamenlijk met orkest en slagwerkgroep optreden en heeft de slagwerkgroep een wel heel bijzonder optreden voorbereid. Niet op trommel, marimba of xylofoon, maar op welk ‘instrument’ wel? U ziet het zaterdagavond!