De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 waren de afgelopen week bij diverse wedstrijden actief.

Bij het Looprondje Koekange nam Jordy Pasman deel aan de wedstrijd over 10 kilometer. Hij liep hierbij een tijd van 37.11 minuten, waarmee hij de tweede prijs bij de Mannen senioren won en zijn persoonlijk record met 1.23 minuut verbeterde. Op de 5 kilometer verbeterde John Brinkman zijn p.r. met 15 seconden tot een tijd van 17.51 minuten en Jan Beldman liep 21.06 minuten.

Bij de tweede Meppeler Muggenloop liep Dennis Brandenburg de wedstrijd over 2000 meter in 6.24 minuten, waarmee hij opnieuw eerste werd. Erik Compagner liep op de 5 kilometer een tijd van 19.01 minuten en werd hiermee derde. Roel Poolman liep 23.32 minuten. Johan Bloemert liep de 10 kilometer in een tijd van 37.25 minuten en werd hiermee opnieuw derde. Jan Talen liep de wedstrijd met een hamstringblessure uit in 53.51 minuten. In het eindklassement van de Meppeler Muggenloop werd Dennis Brandenburg eerste op de 2000 meter. Op de 5 kilometer won Erik Compagner de tweede prijs en op de 10 kilometer eindigde Johan Bloemert als tweede in het eindklassement.

John Brinkman liep bij de Zalkerloop in Zalk de 15 kilometer in een tijd van 1.03.03.

Bij de Drenthe Loopfestijn in Klazienaveen liep Albert Mussche de 10 kilometer in een tijd van 40.36 minuten en werd hiermee eerste bij de Mannen 50+. Jeanette Mussche liep 59.01 minuten. Voor De Twaalf Provincies van Prorun waarbij de deelnemers in alle provincies een wedstrijd van een bepaalde afstand lopen staat Albert Mussche met 10 wedstrijden fier bovenaan en Jeanette Mussche staat met 8 wedstrijden op de tweede plaats.