Door het beschikbaar stellen van nieuwe vrijetijdsjassen  aan de spelers  van het tweede elftal van de SC Rouveen, lopen ze er weer “puik”bij.

De jacks werden beschikbaar gesteld door Jannes de Lange namens de sponsor van het team, Slager Industriële Dienstverlening uit Staphorst.  De jacks zullen door het team voorafgaande en na afloop van de te spelen wedstrijden worden gedragen. Dit om een verdere eenheid van het team te tonen, maar om ook zeker de naam van de sponsor verder uit te dragen.

Onder toeziend oog van Jannes de Lange

De eerste wedstrijd na de uitreiking werd onder toeziend oog van Jannes de Lange (die overigens momenteel als trainer werkzaam is bij zondag derdeklasser SV Twedo)  gewonnen van het 1e zaterdagteam van MSC uit Meppel. Na een ruststand in het voordeel van de meppelers, werd na de rust deze achterstand omgebogen in een 3-1 overwinning.  De tweede helft speelden de rouveners voor de wind, hetgeen bij zeker één van de doelpunten duidelijk zichtbaar was.  Al met al was het voor beide teams een aantrekkelijke en nuttige oefenpot. 

Slager Industriële Dienstverlening  houdt zich al diverse jaren bezig met het uitzenden en detacheren van personeel binnen Nederland voor de metaalindustrie, productiebedrijven, beroepsgoederenvervoer (logistiek), hoveniers, bouwsector en grond-, weg- en waterbouw . Slager is vooral gespecialiseerd in het detacheren van personeel op flexibele basis. Op de website van het bedrijf vermeldt men dat men alleen op zoek is naar de beste!

Door hun hard werkende team staat Slager hoog aangeschreven bij bedrijven in de wijde omgeving. Dit is iets waar men trots op is en wat ze natuurlijk graag zo willen houden. Daarom is men alleen op zoek naar de beste! 

Wat betekent dit voor jou:

  • Jij bent een initiatiefnemer, staat niet stil als er nog werk te doen is.
  • Jij wilt werken voor je geld. Wij betalen een goed salaris, ook aan jou!
  • Jij kan alleen werken, maar ook in een team.
  • Jij geniet van de vrijdagmiddag borrel, dat heb je na dat harde werken wel verdient.

Wil  je meer weten van Slager ?  Kijk dan even op hun website https://slagerdienstverlening.nl/