Heeft u weleens bij een uitvaartcentrum achter de schermen gekeken? Op zaterdag 25 mei, van 11.00 uur tot 15.00 uur, organiseert Monuta Alfred Post (voorheen Monuta Endedijk) een open dag. Een unieke kans om meer te zien van dit Afscheidshuis. Ook kunt u laten checken of uw verzekering nog bij uw wensen past én een afspraak maken voor het bespreken van uw uitvaartwensen. De open dag is volledig gratis, de inloop is vrij, en vindt plaats in het Afscheidshuis van Monuta Alfred Post, Oude Rijksweg 452 in Rouveen.

Open over afscheid
“We merken dat er veel vragen zijn over onze dienstverlening. Ook zijn mensen vaak nieuwsgierig naar het Afscheidshuis. Wat is er mogelijk? En hoe gaat het precies als een dierbare komt te overlijden?”, vertelt uitvaartverzorger Alfred Post. “Met deze open dag geven we belangstellenden een kijkje achter de schermen en vertellen we meer over de mogelijkheden rondom een afscheid. Open zijn over afscheid wordt vaak lastig gevonden. Toch is het wel belangrijk.

Programma
Op zaterdag 25 mei a.s. bent u tussen 11.00 en 15.00 uur van harte welkom in het Afscheidshuis Monuta Alfred Post, Oude Rijksweg 452 in Rouveen. Tijdens de open dag worden er twee lezingen gegeven. ‘Gaan zoals je bent’ richt zich op de mogelijkheden in de hedendaagse uitvaart en zal gegeven worden door Alfred Post. Notaris Ritsma geeft een lezing over alles rondom de nalatenschap. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak te maken om, vrijblijvend uitvaartwensen te bespreken en vast te leggen op papier, samen met Alfred. Tot slot is er de mogelijkheid om Monuta uitvaartpolissen te laten checken op waarde en/of inhoud. Voor deze dag geldt een vrije inloop.

Meer informatie
Wie vragen heeft, kan telefonisch contact opnemen met Monuta via 0522-768 208 tussen 9.00 en 16.00 uur. Meer informatie is ook te vinden op monuta.nl/open-dag-rouveen. Op deze website heeft u ook de mogelijkheid om u voor deze dag aan te melden om te kijken of uw uitvaartpolis nog bij uw uitvaartwensen past.