PvdA Staphorst organiseert donderdagavond 25 april 2024 een thema-avond over de Europese verkiezingen. Hiervoor is Ralph du Long uitgenodigd. Ralph du Long  is kandidaat voor het Europees Parlement. Je kunt op hem stemmen bij de Europese verkiezingen van 6 juni aanstaande. Hij staat dan op plaats 13 van de gezamenlijke lijst van GroenLinks-Partij van de Arbeid en komt uit Assen. Hij zal, als hij wordt gekozen, plaatsnemen in de fractie van de Europese Sociaal Democraten.

Ralph heeft veel kennis over het onderwerp de relatie tussen de Europese Unie en Rusland. op dit moment bijzonder actueel en belangwekkend. De oorlog in Oekraïne heeft die relatie nog verder onder druk gezet. Er zijn veel partijen in Europa die vinden dat we vooral vriendschappelijk relaties met Rusland moeten onderhouden of dat we vooral zoveel mogelijk binnen onze eigen landsgrenzen zaken moeten regelen. Ze zien niets in een sterk Europees tegenwicht tegen Russische inmenging en agressie. Ralph zal dieper ingaan op de gevaren van de manier waarop Rusland zich opstelt voor onze vrijheid, democratie en economie. Ook zal hij ingaan op het standpunt van GroenLinks-PvdA in deze kwestie en wat hij de komende jaren vanuit het EP wil gaan doen

Wil je meer weten over wat er speelt op dit terrein en hoe Ralph dit gaat doen, kom dan op 25 april a.s. vanaf 20.00 naar deze bijeenkomst in het Dienstencentrum, Berkenlaan 1 te Staphorst.